Регіонали реєструють свої осередки заднім числом?

Вівторок, 17 серпня 2010, 18:18
Районні управління юстиції в Херсонській області фальсифікують документи, які стосуються дат реєстрації осередків Партії регіонів.

Про це заявив депутат від БЮТ, глава обласної організації партії Юрій Одарченко, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що вже звернувся до прокурора області Костянтина Свіденка із депутатським зверненням стосовно дій посадових осіб Голопристанського райуправління юстиції.

"Як вказано в зверненні, управління вчинило "підлог документів з метою реєстрації структурних утворень політичних партій "заднім числом" для надання права участі в місцевих виборах за нині діючим законом", - йдеться в повідомленні.

За словами депутата, вказане управління юстиції підробило дані про реєстрацію Голопристанського райосередку Партії регіонів, зареєстрували його 2001 роком.

Одарченко стверджує, що у червні поточного року у відповіді Головного управління юстиції в Херсонській області на його звернення даних про реєстрацію вказаного осередку Партії регіонів не було.

Депутат заявив, що аналогічно вчиняють також посадовці інших районних управлінь юстиції, зокрема, Цюрупинського та Скадовського.

"Дивно, що керманичі Партії регіонів, які більше 5 років були при владі, не знайшли часу і бажання зареєструвати партійні осередки у відповідності з вимогами закону", - сказав він.

Одарченко планує звертатися до органів прокуратури і судів стосовно всіх виявлених випадків фальсифікації документів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...