Через приїзд Януковича нікого з санаторію не виселяють - Укрзалізниця

Середа, 18 серпня 2010, 09:55

Інформація про виселення людей з миргородського санаторію імені Гоголя у зв'язку із прибуттям високопосадовців на Сорочинський ярмарок, не відповідає дійсності.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі "Укрзалізниці".

"Ніякої проблеми немає. Із санаторію нікого не виселяють", - заявив генеральний директор "Укрзалізниці" Михайло Костюк.

"Усі відомчі оздоровниці, які належать "Укрзалізниці", працюють у звичайному режимі, у тому числі і миргородський санаторій. Двері оздоровчого закладу відкриті для всіх гостей та бажаючих відпочити", - наголосив він.

Костюк звернувся до представників ЗМІ з проханням перевіряти розповсюджену інформацію, щоб не вводити в оману своїх читачів.

"Шкода, що жоден журналіст, який написав про виселення людей, яке нібито відбувається, не звернувся за офіційним коментарем безпосередньо до "Укрзалізниці" чи Південної залізниці, а користувалися чутками для написання своїх матеріалів", - зазначив він.

За даними "Укрзалізниці", на даний час у миргородському санаторії імені Гоголя, який знаходиться у віданні Південної залізниці, відпочивають 270 осіб. Загальна кількість місць - 286.

17 серпня пройшла інформація, що перед приїздом президента Віктора Януковича на Сорочинський ярмарок з миргородського санаторію імені Гоголя переселяють людей, що приїхали на відпочинок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...