Герман: "Моя роль досить скромна"

Четвер, 19 серпня 2010, 14:35

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявляє, що будь-який контроль над президентом Віктором Януковичем не можливий.

Про це вона заявила в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ", відповідаючи на запитання, як складаються їй відносини з главою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і чи справді між ними йде боротьба за контроль над "доступом до президента".

"У нас із главою адміністрації рівні, дружні й конструктивні відносини. Будь-які спекуляції на цю тему, які з'являються в пресі, не мають під собою підстав", - запевнила Герман.

"Розмови про можливість якого б то не було контролю над президентом може вести лише той, хто не знає президента. Я хотіла б припинити цю тему раз і назавжди", - заявила Герман.

За її словами, її роль у нинішній інформаційній політиці держави "досить скромна".

"Я намагаюся стояти на варті демократії. Дещо вдається, дещо - ні. Але я не зійду з цього шляху. Ми не зійдемо", - підкреслила Герман.

"Щодо кола обов'язків, то воно дуже широке. Я багато уваги приділяю питанням гуманітарної політики, захисту прав людини. Хотіла б, щоб влада була теплою з людьми, щоб ми не перестали відчувати болю й турбот простої людини", - додала вона.

На запитання, чому на сайті президента "такий убогий" розділ "Адміністрація президента" - навіть списку заступників глави АП, начальників управлінь і радників, біографій немає - Герман пообіцяла: "Днями ви отримаєте там таку інформацію".

А на запитання, як вона дивиться на те, що щоб створити спеціальну сторінку на сайті глави держави, присвячену деклараціям про доходи керівників Адміністрації президента, і рекомендувати це ж усім центральним органам влади, Герман сказала:

"Вся ця інформація є в податкових органах. Коли приходять запити від ЗМІ - ми даємо всю додаткову інформацію. Але я не бачу нічого неможливого в тому, щоб була й така сторінка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування