Партії Ющенка Янукович нагадує малу дитину

Четвер, 19 серпня 2010, 17:52

У "Нашій Україні" критикують президента Януковича за спроби уникнути відповіді за невиконання своїх передвиборчих обіцянок.

Про це йдеться в заяві партії.

Зокрема "Нашій Україні" не сподобалась поведінка Віктора Януковича і його оточення під час спілкування із журналістами, коли у відповідь на незручне, але слушне запитання щодо підвищення цін на газ команда президента "сховала свого патрона від відповіді - час, бачте, вичерпався".

"Така поведінка більше личить дитині, яка вірить: закривши очі, вона і весь світ занурила в темряву. Доросла, відповідальна людина мала би розуміти наслідки своїх вчинків, а не сподіватися відмахнутись від них", - йдеться в заяві.

"Нашоукраїнці" також нагадують, що досі не відбулася зустріч Віктора Януковича із командами 5-го каналу і ТВі - незважаючи на неодноразові звернення.

Так само ігноруються заклики міжнародних організацій, зокрема, Transparency international, хоча таке ігнорування відчутно шкодить іміджу країни, а отже - і перспективам міжнародного співробітництва, зазначається в заяві.

"Найвищому керівництву країни, очевидно, досі ніхто не роз'яснив: міжнародне співтовариство дуже серйозно ставиться до питань демократії і, зокрема, свободи слова", - йдеться в документі.

"Визнання України країною, де не шанується свобода слова, означатиме швидке згортання перспективних проектів співпраці, ускладнення торговельних зв'язків і закриття цілком прагматичних можливостей, які відкривались би перед Україною демократичною", - вказують у "Нашій Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...