Тимошенко кличе людей на протест під Раду

П'ятниця, 20 серпня 2010, 12:41

БЮТ домагатиметься у Верховній Раді мораторію на підвищення цін на газ для населення і кличе людей на акцію протесту.

Про це йдеться в заяві лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо рішення Шевченківського суду Києва про повернення "Нафтогазом України" 12,1 млрд. кубометрів газу компанії "РосУкрЕнерго".

За її словами, цим рішенням кожного громадянина "обклали персональним податком на користь особисто Януковича, Фірташа і Бойка та інших представників "РосУкрЕнерго", - і в судах домогтися його скасування навряд чи вийде.

"У нас залишається один шлях - переконливою суспільною волею змусити Верховну Раду прийняти закон про введення з 1 січня 2010 р. мораторію на підвищення ціни на газ для населення та житлово-комунальних тарифів", - заявила Тимошенко.

"Такий закон наша політична сила вже внесла до парламенту. Якщо Ви не хочете з власного сімейного бюджету задовольняти корупційні апетити Фірташа та Януковича - у перший день роботи Верховної Ради, 7 вересня, прийдіть до стін парламенту і разом з нами вимагайте дотримання своїх прав", - закликає вона.

Тимошенко запевняє: "Це раніше вони здирали "данину" з держави заводами та теплоходами, тепер уже деруть її готівкою безпосередньо з Ваших кишень. Приходьте! Відсидітись вдома - означає програти!".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News