Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко запрошує людей на свято

П'ятниця, 20 серпня 2010, 13:43

Юлія Тимошенко закликає громадян прийти 24 серпня о 14.00 до парку імені Шевченка у Києві, щоб відсвяткувати День незалежності України.

Про це повідомляє її персональний сайт.

"Прийшов час осмислити сьогодення та усвідомити, як спільними зусиллями захистити майбутнє", - вважає Тимошенко.

У привітанні лідера партії "Батьківщина" з нагоди 19-ї річниці незалежності України сказано, що це свято "символізує перемогу українського народу в тисячолітній боротьбі за право мати власну державу та бути господарем у своєму домі".

"З кожним роком незалежності ми стаємо більш зрілими, впевненими та сильними. Ми пам'ятаємо свою історію, оцінюємо пережите і зроблене", - зазначає Тимошенко.

"Ми добре засвоїли, що свобода слова, права людини, чесні вибори - це ті цінності, які гарантують Україні демократичний розвиток, зміцнюють її соборність та незалежність. Вони є основою державності, і ми готові стати на їх захист", - додає вона.

Водночас, за словами Тимошенко, "сьогодні перед Україною, її громадянами постали непрості та неочікувані труднощі".

"Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої Батьківщини. Впевнена, що ми обов'язково переможемо, коли згуртуємося навколо єдиної мети - побудови справедливої та заможної держави, де кожен громадянин відчуває себе вільним і захищеним, а закон - один для всіх", - заявляє вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування