Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко розповів Януковичу, в чому сила соцпартії

Неділя, 22 серпня 2010, 10:27

Основний потенціал Соцпартії це "охоплення" 30 тисяч виборчих ділянок і членство в Соцінтерні.

Про це повідомив глава СПУ Василь Цушко президенту Віктору Януковичу, у відповідь на запитання про перспективи партії на місцевих виборах, повідомляє прес-служба партії.

"Партія - це товар, а покупець - виборець. Тільки замість грошей у нього голос", - зазначив Цушко.

На його думку, соціалісти повинні увійти у всі дільничні комісії, також ніхто не скасовував право спостерігачів працювати на виборчих дільницях.

"Ми повинні запропонувати в списки депутатів, кандидатами на посади сільських голів порядних і чесних людей", - сказав глава СПУ.

Він також заявив, що застереження з приводу використання партією влади адмінресурсу на місцевих виборах - застереження або слабких кандидатів, або кар'єристів.

"Він сидить, чекає коли його запросять вступити в Партію регіонів, а потім прибігає в партію і плаче: мовляв, нічого не міг зробити, бізнес зруйнують, міліція задавить. Доводиться перебігти з СПУ в іншу партію. Такі люди нам не потрібні, ми їх будемо позбуватися", - сказав Цушко.

Він вважає, що причиною ослаблення СПУ стала її комерціалізація в 2002 і 2006-му роках, коли в список партії увійшли бізнесмени і кар'єристи, потіснивши ідеологічно переконаних партійців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування