Харківського журналіста вбили перевертні у погонах?

Середа, 25 серпня 2010, 14:55

До зникнення Харківського журналіста Василя Клімент'єва причетні "перевертні" в погонах.

Про це заявив депутат Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Насправді цей злочин було скоєно у міліцейському середовищі, і скоєний у боротьбі за владу, а саме - за посаду керівника Харківського обласного управлінні внутрішніх справ", - заявив депутат.

За словами Москаля, зараз  харківською міліцією керує Мартинов, якого хочуть змінити на Денисюка, і в цього призначення було багато супротивників.

"Що у такому випадку роблять? Шукають компромат на претендента, та використовують ЗМІ. І група співробітників міліції, і бувших, і діючих, які повинні бути відомі всій Харківській міліції, попросили Клімент'єва, щоб він зробив фото дачі Денисюка і почав серію публікацій негативного характеру про нього", - розповів Москаль.

"Вони показали журналісту, де знаходиться ця дача, але перед нею озеро і здалеку сфотографувати її складно. Журналіст сказав, що ввечері візьме човна, і сфотографує її зблизька. Після того знайшли пустий човен, в човні - його мобільний, а самого журналіста не знайдено до сьогоднішнього дня", - додав депутат.

Москаль вважає, що цю справу Генеральна прокуратура повинна витребувати з МВС, інакше це буде черговий скандал і справа "Гонгадзе-2".

На питання, чи зниклий журналіст ще живий, Москаль сказав: "Дай бог, щоб я помилився, але ті обставини, що сьогодні є, і наявна в мене інформація говорять про те, що його, на жаль, в живих вже нема".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування