Тимошенко і Луценко вирішили проштовхнути Макаренка в депутати

Четвер, 26 серпня 2010, 09:02
Кандидатура екс-глави Держмитслужби Анатолія Макаренка буде висунена на місцевих виборах.

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко газеті "Сегодня".

"Ми з Юлією Тимошенко обговорювали подальше майбутнє Макаренка і вирішили виставити його кандидатуру на місцевих виборах", - сказав він.

"Ми з Толею хороші друзі. Він сильна людина, і я сподіваюся, витримає всі випробування. До речі, Анатолій і раніше писав вірші своїй дружині. А тепер у СІЗО його творчий талант проявився повною мірою. Я просто був вражений глибиною його поезії", - додав Луценко.

Як відомо, 8 червня СБУ порушила справу за фактом розтрати службовцями "Нафтогазу" шляхом зловживання службовим становищем 11 млрд. куб. м транзитного газу вартістю 33,9 млрд. гривень, який належав компанії РосУкрЕнерго.

Макаренко був затриманий СБУ 23 червня. 30 червня йому було пред'явлено звинувачення у службовій недбалості при розмитненні 11 млрд. куб. м газу в 2009 році. Він утримується в Лук'янівському СІЗО.

За інформацією видання, Макаренко разом з екс-суддею Ігорем Зваричем знаходяться в елітній камері з окремим санвузлом, телевізором і холодильником, але офіційного підтвердження цієї інформації немає.

"Хоча чутки про те, що в СІЗО можна неофіційно купити комфортну камеру, ходять давно. Два роки тому, за чутками, такий номер коштував постояльцям у 300-400 доларів на добу", - йдеться в публікації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News