Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна": позачергова сесія Ради піар для ЗМІ

Четвер, 26 серпня 2010, 21:12
"Наша Україна" сумнівається в тому, що Верховна Рада внесе суттєві зміни до закону про місцеві вибори на позачерговій сесії 30 серпня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Зрозуміло, що серйозних змін в закон про місцеві вибори ніхто вносити не збирається, оскільки це суперечить інтересам Партії регіонів та її сателітів", - зазначають в "Нашій Україні".

"Мета закону - створення передумов для монополізації влади в місцевих радах кількома найбільшими політичними силами", - вважають в партії.

Члени "Нашої України" вважають недостатнім намір коаліції внести зміни до закону тільки в частині скасування вимоги реєстрації місцевих організацій партій мінімум за рік до місцевих виборів і збільшення складу виборчих комісій на 3 члени.

"Ці косметичні зміни в закон, що вимагає капітальної перебудови, дозволять партіям діючої влади розпорошити опозиційний електорат і ще більше посилити свій вплив у виборчих комісіях", - зазначають партійці.

На їхню думку, Рада повинна дозволити самовисування на виборах депутатів всіх місцевих рад, а також мерів міст.

Чинний закон члени партії називають таким, що суперечить Конституції і в частині агітаційної діяльності кандидатів.

В "Нашій Україні" вважають, що метою проведення позачергової сесії Ради є тільки бажання членів коаліції зацікавити ЗМІ в період інформаційного затишшя.

Як відомо, на позачерговій сесії 30 серпня Рада має намір розглянути 3 питання, серед яких зміни до закону про місцеві вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...