Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Редактора житомирської газети вдарили ножем

Субота, 28 серпня 2010, 14:24
У центрі Житомира невідомий 27 серпня наніс два ножових поранення редактору газети "Сільське життя" Валерію Іванівському.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління Міністерства внутрішніх справ в Житомирській області Юрій Івакін, повідомляють Українські новини.

За його словами, близько 16:00 27 серпня до чергової частини УМВС надійшло повідомлення від оператора служби швидкої допомоги про те, що в одну з лікарень доставлений чоловік з ножовими пораненнями. Постраждалим виявився редактор газети "Сільське життя".

За інформацією Івакіна, Іванівський розповів, що 27 серпня йому подзвонив на мобільний телефон невідомий і запропонував зустрітися під приводом передачі матеріалів про діяльність Житомирської райради.

Під час зустрічі в центрі Житомира на вулиці Московській невідомий спочатку пирснув в обличчя редактору сльозоточивий газ, а потім завдав два удари ножем у стегно.

У той же час інтернет-видання "Житомир-онлайн" повідомляє про нанесення редактору трьох поранень. Видання з посиланням на самого потерпілого зазначає, що напад спровокований публікаціями Іванівського.

На даний час потерпілий знаходиться в одній з лікарень міста під охороною працівників міліції.

Зі слів Іванівського складено фоторобот нападника, який розісланий в усі відділення міліції України.

Міліція гарантує 30 тисяч гривень винагороди за надання правдивої інформації про нападника.

Івакін повідомив, що міліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на журналіста.

Як відомо, 11 серпня пропав редактор харківської газети "Новий стиль" Василь Кліментьєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування