Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податкового кодексу поки що не існує - Литвин

Субота, 28 серпня 2010, 20:24
Податкового кодексу ще не існує в завершеному вигляді.

Про це заявив спікер Володимир Литвин в інтерв'ю газеті "Голос України".

"Сьогодні розпалюються пристрасті навколо Податкового кодексу, якого фактично ще не існує. Підкреслюю: фактично не існує в завершеному вигляді", - підкреслив він.

За словами спікера, "виникли розбіжності між профільним парламентським комітетом і Кабміном".

"Я отримав лист від глави комітету, в якому стверджується, що між проектом, переданим в Кабмін, і текстом, відкриту для всенародного обговорення, є істотні відмінності. Виникає питання: що ми обговорюємо?", - зазначив Литвин.

На його думку, ці суперечки "не потрібно драматизувати". "Ми повинні провести цей процес з самого початку до логічного завершення", - сказав спікер.

Литвин висловив надію, що виконана до цього робота не була марною, "оскільки сьогодні вже цілком зрозуміло, чого не потрібно робити, а крім того, у нас з'явилося більш чітке спільне бачення того, яким повинен бути головний податковий документ".

Крім того, за його словами, одним з головних завдань сьомої сесії Верховної Ради є ухвалення держбюджету.

На думку спікера, необхідно приймати реальний бюджет, який "по-перше, орієнтував би на розвиток країни, а по-друге, стимулював би підприємницьку ініціативу людей, заохочував громади, місцеву владу працювати краще, заробляти більше".

ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування