Глава Сумської облради переметнувся до Яценюка

Неділя, 29 серпня 2010, 20:21
Голова Сумської облради Володимир Токар став членом партії "Фронт змін".

Про це розповіли в Сумській обласній парторганізації, передає УНІАН.

За словами Токаря, йому було б комфортніше в Партії регіонів, оскільки там йому пропонували "і місце дуже високе, не десяте - точно, і не сьоме - дещо вище".

"З владою завжди йти простіше і легше. Але я довго думав, кілька разів зустрічався з Арсенієм Петровичем. Він говорив моїми думками: що я думаю - те він говорить", - зізнався колишній БЮТівець.

"Я розумію, що тут не мед, тут опозиція. Але до влади повинні приходити люди нові, треба будувати нові ринкові відносини. Зараз в країні практично поміняли лад з комуністичного на ринковий, капіталістичний, а керують старими комуністичними методами", - сказав Токар.

Він повідомив, що планує піти на місцеві вибори в першій п`ятірці партійного списку "Фронту змін", окрім того, він балотуватиметься в депутати облради по мажоритарному округу.

Як відомо, Токар свого часу став депутатом облради за списком БЮТ, але минулого року був виключений з "Батьківщини" після того, як організував відставку іншого бютівця, В'ячеслава Шапошника, і сам посів місце голови облради.

Ці дії не були схвалені київським керівництвом БЮТ.

На останніх президентських виборах Токар підтримав кандидатуру Віктора Януковича, а після призначення керівником Сумської області регіонала Юрія Чмиря не раз заявляв про намір щільно співпрацювати з новою вертикаллю виконавчої влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування