Ющенко живе в Карпатах, а з його дачі тікають павичі й олені

Вівторок, 31 серпня 2010, 10:52

Екс-президент Віктор Ющенко провів літо у себе на дачі в Карпатах, а також подорожував по Сирії та Німеччини.

Про це пише Сегодня з посиланням на оточення Ющенка.

"Проводив політради партії, але не публічно. З одного боку, йому треба відпочити, переосмислити все, що було. З іншого - це тактика: критикувати владу останні чотири місяці було нерозумно, люди хотіли, щоб новій команді дали показати себе. І критика викликала б шквал критики вже на свою адресу", - сказав співрозмовник.

За його словами, восени Ющенко "з'явиться, буде створено Інститут Ющенка, і він буде дуже активно працювати на чолі цього інституту".

"І, звичайно, "Наша Україна" піде на місцеві вибори. Хороший актор повинен вміти тримати паузу", - сказав співрозмовник.

Газета зазначає, що жити Ющенко продовжує на держдачі в Конча-Заспі, оскільки у його хуторі в Безрадичах під Києвом триває ремонт.

"Кажуть, тут буде щось на зразок "Пирогово", і по каналу будуть козаки на човні плавати. А будинок, в якому навесні горів дах, нібито саме для цих козаків і будувався", - розповіла сусідка екс-президента з кооперативу "Медик-2".

"У нього, до речі, фазани жили, павичі, але тікали іноді. А одного разу його охорона ходила по домівках, питала, чи не бачили ми оленят...", - додала вона.

Всього у екс-президента в Безрадичах дві дачі - верхня і нижня, розташовані через дорогу.

"Загалом це 5,4 га землі. Після того, як Ющенко залишив посаду, він сюди приїжджав разів зо три, але я з ним не спілкувався", - розповів екс-сільський голова Григорій Шевченко.

Газета також пише, що Ющенко продовжує відвідувати зліт колекціонерів у столичному виставковому залі на Броварському проспекті.

Колекціонери розповідають, що Ющенко скуповує ступки, корита, кераміку, рушники, черепки трипільської культури.

"Щоб ви розуміли - ці черепки коштують по $2-3 тис. Люди кажуть, були випадки, коли його охорона розплачувалася тут же готівкою. Хоча зазвичай такі угоди проводять удома", - розповів колекціонер Дмитро.

"А я чув, що коли Ющенка не влаштовувала ціна, то його охорона нібито вимагала її збити, але чим це закінчилося - не знаю", - додав його колега Михайло.

"Ну, не знаю: у мене Ющенко купував дореволюційні книги з бджільництва, вони коштують від $100, і фарфор для дітей - качечки, пінгвіни - це ще радянські статуетки, йдуть по $40. Не торгувався", - розповів Сергій з Севастополя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...