"Регіонали" обіцяють якось розблокувати Раду

П'ятниця, 10 вересня 2010, 11:19
 

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов упевнений, що наступного тижня робота парламенту буде відновлена.

Про це він заявив у п'ятницю в парламенті.

"Буде розпочато цілу низку дій, за допомогою яких Верховна Рада, я сподіваюся, буде працювати злагоджено й буде працювати конструктивно", - заявив він

"І ми в ті строки, які відведені законодавством, приймемо всі основні документи, які сьогодні першочергові, у тому числі податковий кодекс, у тому числі державний бюджет на 2011 рік", - сказав він.

Єфремова відзначив, що всі дії будуть зроблені в рамках закону, однак не уточнив, про що йдеться.

"Повірте на наступному пленарному тижні ми будемо працювати", - підкреслив він.

У той же час, лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" заявив, що вони блокуватимуть роботу парламенту доти, поки до порядку денного не будуть внесені питання, на яких наполягає фракція.

"Фракція налаштована рішуче відстоювати всі 4 позиції, ніяких інших", - заявив Іван Кириленко.

"Форми протесту можуть бути різні, починаючи від абсолютно парламентської, яка у нас прийнята, у нашій Верховній Раді - блокування трибуни, від блокування трибуни й до інших засобів", - додав він.

При цьому він нагадав, що фракція наполягає на розгляді питань про введення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, мораторію на підвищення пенсійного віку для жінок, про мораторії на підвищення цін на природний газ, а також на врегулювання проблем, пов'язаних з рішенням Стокгольмського арбітражного суду.

Українська правда, Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News