Литвин збирається "душити в обіймах" кривдників своїх людей

П'ятниця, 10 вересня 2010, 17:24
Народна партія не потребує внутрішнього очищення у зв'язку з переходом своїх депутатів до лав інших партій напередодні місцевих виборів.

Про це заявив лідер Народної партії Володимир Литвин, коментуючи інформацію про триваюче перевербування Партією регіонів депутатів його партії вже після формування списків на місцеві вибори.

"У нас немає підстав для внутрішньопартійного очищення, і, чесно кажучи, десь в глибині душі, я розумію цих людей, бо їм жити в селі і селищі. І, на превеликий жаль, у нас немає того рівня достатку, який би дозволяв людині бути незалежною і в умовах тотальної бідності все має свою ціну", - сказав він.

"Тому про жодні чистки чи очищення я б не говорив. Відбувається природній процес", - зазначив Литвин.

При цьому він заявив, що захищатимемо особисто кожного депутата, який, попри тиск, неухильно дотримується партійної позиції.

Зокрема, перед цим на з'їзді, звертаючись до соратників, Литвин заявив: "Я особисто поїду туди, на те місце, задушу в обіймах того, хто це чинить проти вас".

Пізніше на прес-конференції на прохання пояснити, що він мав увазі, Литвин зазначив: "Я просив би, щоб ви не сприймали термін "задушу в обіймах" в прямому сенсі, бо в мене й так вистачає проблем. Ви знаєте, про що йде мова".

"Перевербовують тих, хто хоче, щоб їх перевербували. Якщо є проблема з членами Народної партії - це мої проблеми. Разом з тим я буду захищати кожного члена партії, якщо він демонструє свою політичну позицію, але на нього безпідставно тиснуть", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування