Регіональні тато й син продовжують чубитися за крісло

Вівторок, 14 вересня 2010, 13:02

Лідер ГО "Якість життя", представник Партії регіонів Олексій Гончаренко критикує вибір ПР висунути Олексія Костусєва в мери Одеси.

Про це Гончаренко заявив у вівторок на прес-конференції в УНІАН.

Гончаренко відзначив, що є попереднє рішення міської партконференції Партії регіонів щодо висунення в мери міста Костусєва.

"Я думаю, що це проміжне рішення, яке сьогодні прийняте в Партії регіонів, воно не оптимальне. Оскільки, на жаль, висунутий кандидат не має достатнього рейтингу, для того щоб перемогти (діючого мера) Едуарда Гурвіца", - сказав він.

За словами потенційного кандидата в мери Одеси, жителі міста зібрали 90 тисяч підписів під вимогою до нього висунути свою кандидатуру на пост мера.

"Тому на багатотисячному мітингу в місті Одесі я заявив про те, що приймаю рішення людей і маю намір висунути свою кандидатуру на виборах мера міста Одеси", - сказав Гончаренко.

"Так, я дійсно є членом Партії регіонів і розумію, що таке партійна дисципліна, але у мене є головна місія, я вважаю, що ми повинні забезпечити одеситам гідний рівень життя, а на шляху до цього є одна перешкода - в особі чинного мера", - зазначив він.

На думку Гончаренка, всі політичні сили, які сьогодні перебувають в опозиції до діючого мера, повинні висунути єдину кандидатуру, здатну скласти гідну конкуренцію Гурвіцу і перемогти його на виборах.

"Так склалося, що саме я сьогодні маю найбільші електоральні шанси перемогти Гурвіца на виборах, тому я не маю морального права піддатися на тиск, на погрози і зійти з дистанції", - наголосив Гончаренко.

Як відомо, Гончаренко є сином Костусєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування