У ЯНУКОВИЧА ДУМАЮТЬ ПРО ПРЯМЕ ПРЕЗИДЕНТСЬКЕ ПРАВЛІННЯ

Середа, 15 вересня 2010, 11:32
У Партії регіонів допускають введення в Україні прямого президентського правління.

Про це заявив лідер фракції регіоналів у парламенті Олександр Єфремов в інтерв'ю "Главреду".

"Невелика група представників опозиції ніякого компромісу не шукає. Я поставив їм просте запитання: якщо ми внесемо до порядку денного ваші питання, і за них не проголосує зал, що ви будете робити? Вони відповідають: ми будемо блокувати", - сказав він.

"Це прямий шлях до президентської системи правління. Якщо опозиція і далі буде рухатися в цьому напрямку, авторитет Ради буде падати, і не залишається нічого, крім як ввести пряме президентське правління. Самі ж люди будуть про це просити", - вважає регіонал.

За словами Єфремова, для опозиціонерів "не головне розгляд законопроектів, головне - виконати вказівку свого лідера, який бореться за владу в державі, і якого крім влади нічого не цікавить".

"Така позиція має все менше прихильників у БЮТ. Блокують Раду лише ті тридцять осіб, яким погрожують невключенням до списків на наступні вибори", - заявив він.

Також Єфремов заявив, що "ціна на газ підвищена в результаті підписання Тимошенко меморандуму з МВФ, в якому вона зобов'язалася це зробити".

"А ми, як правонаступники попередньої влади, зобов'язані виконувати дані обіцянки. Наш уряд запровадив цілу низку компенсаторів з тарифного питання. Ми до мінімуму звели процедуру видачі субсидій", - сказав регіонал.

"До того ж, уряд офіційно заявив, що підвищення цін на послуги ЖКГ у цьому році не буде. А опозиція безграмотно виписує документ, який пропонує ввести мораторій. Мораторій на що?", - зазначив він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування