Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підсяде в "Побєду" Медведєва або отримає свою

П'ятниця, 17 вересня 2010, 08:48


Президенти України та Росії у п'ятницю візьмуть участь у автопробігу, присвяченому 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург - Москва - Київ.

Як пише газета "Сегодня", Віктор Янукович і Дмитро Медведєв, швидше за все, поїдуть із Росії в Україну в одній машині "Побєда" Медведєва.

"Глави держав проїдуть близько 60 кілометрів", - розповів виданню представник оргкомітету автопробігу Олександр Хорольський.

"Урочисто виїдуть від селища Хомутівка Брянської області в РФ - це за 20 км від українського кордону, - а закінчать свою невелику подорож у місті Глухові Сумської області", - повідомив він.

"Не виключено, що президенти в останній момент вирішать їхати на різних машинах, тоді Януковичу теж дадуть "Побєду". Чи буде хтось із них за кермом або на пасажирських місцях, ще не вирішено", - додав Хорольский.

Якщо буде затверджений варіант із двома авто, то на території Росії дещо попереду їхатиме Медведєв, а в Україні - Янукович.

"За президентами поїде ще 15 ретромашин", - розповіла учасник автопробігу з екіпажа №1 українка Олена Мостицька.

Міжнародний автопробіг Санкт-Петербург - Москва - Київ пройде по Сумській області України та Брянській області Росії.

Планується, що о 14.30 глави держав на чолі колони автопробігу вирушать до Глухова (Сумська область), куди прибудуть о 15:30 (орієнтовно).

У Глухові президенти відвідають Спасо-Преображенський Собор, візьмуть участь у церемонії покладання вінків до меморіалу воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, а також поспілкуються з представниками ЗМІ та оглянуть сучасні та ретроавтомобілі.

Там же відбудеться нарада з питань прикордонної співпраці, повідомляє прес-служба президента України.

Як повідомляє прес-служба президента РФ, після обговорення низки питань "двостороннього й міжнародного порядку денного", спілкування Медведєва і Януковича буде продовжено в Завідово (держрезиденція президента Росії).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...