Янукович і Медведєв ганятимуть на різних машинах

П'ятниця, 17 вересня 2010, 13:40


Президент Росії Дмитро Медведєв уже перебуває в Брянську, де до нього приєднається президент України Віктор Янукович.

Глави держав особисто проїдуть за кермом автомобілів частину маршруту автопробігу між Брянською областю РФ і Сумською областю України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією агентства, російський президент поведе належну йому білу "Побєду", а український - їхатиме за кермом "Побєди" кольору "рудий металік".

Як зазначають деякі джерела, Янукович здавна має пристрасть до перегонів.

Після прибуття в місто Глухів Сумської області президенти Росії й України разом покладуть вінки до монумента воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, і відвідають Трьох-Анастасіївський собор.

У Глухові вони проведуть нараду з питань прикордонного митного й міграційного контролю на російсько-українському кордоні, дадуть відповіді на запитання журналістів.

У суботу Медведєв і Янукович продовжать спілкування в неформальній обстановці в резиденції російського президента Завідово (Тверська область).

За інформацією Кремля, протягом двох днів лідери РФ і України обговорять весь комплекс питань двосторонніх відносин. У центрі уваги - проблематика економічної взаємодії, зокрема, співпраця в ПЕК, атомній енергетиці та авіабудуванні.

Президенти розглянуть також питання про підписання додаткових документів, які стосуються функціонування Чорноморського флоту РФ у Криму. Це цілий пакет документів, які Москва й Київ розраховують ухвалити до кінця року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...