Яценюк думає, що він стане конкурентом Партії регіонів

П'ятниця, 17 вересня 2010, 15:32
До 2012 року "Фронт змін" має стати реальною противагою Партії регіонів.

Про це заявив лідер партії Арсеній Яценюк у п'ятницю на позачерговому з'їзді "Фронту змін".

"Завдання на місцевих виборах - отримати підтримку людей, зайти у владу, довести, що "Фронт змін" став партією, яка представлена в усій Україні", - зазначив він.

"Це перевірка на нашу здатність довести, що ми не декларуємо, а робимо. На кожній території, в кожній раді, кожен депутат буде нести персональну відповідальність перед виборцями", - наголосив Яценюк.

Лідер партії підкреслив, що кандидати у депутати від "Фронту змін" "не сховаються за виборчими списками".

Наступним завданням партії Яценюк оголосив парламентську кампанію 2012 року.

"Я ставлю завдання перед партією і перед собою особисто створити реальну противагу Партії регіонів. Я закликаю всі демократичні сили усвідомити: один у полі не воїн", - зазначив він.

"До 2012 року в Україні повинна з'явитися потужна противага провладній партії та її приплічникам. До 2012 року люди повинні усвідомити, що їх є кому захищати", - наголосив політик.

"Результатом парламентської кампанії 2012 року повинно стати формування коаліції на базі політичної партії "Фронт змін". Ніхто не збирається гратися в політику", - додав Яценюк.

Також він наголосив, що "Фронт змін" має у 2015 році "висунути кандидата в президенти і виграти президентські перегони".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування