Тимошенко знає, що за нею постійно стежать

П'ятниця, 17 вересня 2010, 16:26
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко відмовляється від посиленої охорони, запропонованої їй президентом Віктором Януковичем.

Про це вона заявила на прес-конференції, коментуючи розміщену на сайті президента інформацію про те, що їй може бути надана посилена охорона.

"Це все одно, що до охорони і захисту залучити замовників. Тому замовники мені не потрібні в якості моєї посиленої охорони", - сказала Тимошенко.

"Я хочу повідомити вам, що зовнішнє спостереження не залишає мене ні на хвилину, вони і так спостерігають за мною цілодобово. Всі мої телефони прослуховуються, без винятку", - заявила політик.

"Тому всі ці пропозиції від Януковича щодо посиленої охорони звучать як насмішка", - пояснила вона.

Відповідаючи на питання журналістів про телефонний дзвінок з погрозами, Тимошенко зазначила, що повідомила про нього, так як вважала цю інформацію важливою. "Але хочу сказати, що моя реакція на цей дзвінок була абсолютно зрозумілою".

"Я просто послала цю людину до Януковича, і абсолютно точно такі дзвінки на мене не впливають. Просто я вважаю, що це значуща інформація, і про неї потрібно повідомити", - сказала вона.

Як відомо, у четвер з'явилася інформація про те, що Тимошенко телефонував невідомий чоловік з погрозами.

За словами лідера "Батьківщини", чоловік російською мовою попередив, що ніхто не дозволить безкарно принижувати президента Віктора Януковича за кордоном. При цьому він нібито пригрозив їй, що вона "буде харкати кров'ю".

Янукович доручив Управлінню держохорони та іншим правоохоронним органам перевірити інформацію про погрози на адресу Тимошенко.

ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування