Медведєв і Янукович у Глухові розмовляють "як жити далі"

П'ятниця, 17 вересня 2010, 17:31

Президенти України і Росії Дмитро Медведєв і Віктор Янукович на зустрічі в Глухові (Сумська область) у п'ятницю обговорять "як нам дружити далі".

Про це заявив президент РФ Медведєв у Глухові в п'ятницю в інтерв'ю журналістам, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Будемо обговорювати сьогодні те, як нам дружити далі. А для того, щоб дружити, потрібно мати нормальні комунікації. Це не тільки дороги, це ще і можливість спокійно перетинати кордон, без нервів, без хамства, без проблем", - сказав він.

У свою чергу Янукович відзначив, що в глав двох сусідніх держав, України і Росії, "дуже серйозні наміри, що ми обговоримо в нашій внутрішній і зовнішній політиці".

При цьому він підкреслив, що президенти почнуть свій діалог з обговорення прикордонних проблем.

"Для початку нам потрібно зробити так, щоб наші кордони були якомога комфортнішими для наших громадян і щоб вони сприяли тільки порядкові", - підкреслив глава української держави.

Президент РФ Медведєв відзначив, що після зустрічі в Глухові, він і Янукович відправляться в Росію для обговорення всього спектру питань в україно-російських відносинах.

"А потім я хотів би забрати президента України і повернутися в Росію. І далі ми продовжимо обговорення питань україно-російських відносин. Поговоримо про усе - про економіку, про соціальну сферу, про культуру, гуманітарне співробітництво. Просто будемо говорити про те, як зробити життя наших людей краще", - сказав Медведєв.

При цьому він додав, що саме в цьому і є мета його візиту в Україну.

Відповідаючи на питання про те, як президенти оцінюють стан доріг, по яких їм довелося проїхати на чолі автопробігу, глави України і РФ одностайно відзначили, що дороги не можна ремонтувати тільки до приїзду президентів, цим потрібно займатися постійно, систематично.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування