Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці жаліються, що їх підмінили

Субота, 18 вересня 2010, 16:21
До складу тервиборчкомів у Херсонської області за квотою БЮТ включено представників Української соціал-демократичної партії, які не висувалися.

Про це на прес-конференції заявив глава Херсонської облорганізації "БЮТ - Батьківщина", депутат Юрій Одарченко.

За його словами, є достовірна інформація, що районні (міські) організації УСДП не висували своїх представників у Білозерці, Верхньому Рогачику, Голій Пристані, Каланчаку, Новій Каховці, Нижніх Сірогозах.

Більше того, Одарченко стверджує, що члени ТВК від УСДП у Верхньорогачицькому районі визнають, що не знають про таку партію як УСДП, а членом ТВК від УСДП в Білозерці є член Партії регіонів.

Таким чином, наголосив депутат, у складі територіальних виборчих комісій присутні люди, які невідомо ким висунуті та не представляють в ТВК БЮТ, за квотою якого вони представлені.

За словами депутата, саме ці люди будуть вирішувати "долю майбутнього місцевого самоврядування на Херсонщині, бо більшість з них отримали посади в керівному складі ТВК".

При цьому Одарченко заявив, що Центральна виборча комісія жодним чином не відреагувала на його звернення щодо не легітимності висунення цих осіб.

Тому він був змушений звернутися до Генпрокуратури та міжнародних інституцій (ОБСЄ) стосовно бездіяльності ЦВК при формуванні територіальних виборчих комісії за неперевіреним поданням.

Паралельно юристи Херсонської обласної організації ВО "Батьківщина" готують судовий позов до Центрвиборчкому.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...