Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: "Кадилак" для Могильова купили в "Крутих тачках"

Четвер, 2 вересня 2010, 10:53
Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявив що автомобіль "Cadillac" для міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова купили в салоні "Круті тачки".

Як зазначається у повідомленні прес-служби "Народної самооборони", Москаль "продовжує власне розслідування обставин придбання автомобіля, вартістю біля 1 мільйона гривень".

"Як з'ясувалось, цей автомобіль був куплений в салоні "Круті тачки", який розташований у Києві по вулиці Новокостянтинівська, 15", - повідомив депутат.

"В цьому автосалоні є в наявності митна декларація, яка містить дані про те, коли було ввезено в Україну цей автомобіль, а також документи про те, хто саме був покупцем цієї "іграшки" вартістю біля 1 мільйона гривень", - зазначив Москаль.

"У нас вже є копії цих документів, але ми поки що не оприлюднюємо їх, оскільки хочемо подивитись, як прореагують на цю інформацію Кабмін, ГоловКРУ та Генпрокуратура. От тоді й побачимо, чи дійсно влада бореться з корупцією, чи тільки робить вигляд", - заявив він.

Як відомо, раніше Москаль заявив, що для Могильова купили автомобіль Cadillac ціною у більше мільйона гривень.

У МВС заявили, що цю машину було "безоплатно передано у березні цього року до підрозділів міліції Київщини для обслуговування іноземних делегацій".

Водночас Москаль стверджує, що "Cadillac" міністру подарували на день народження колеги, які скидалися на нього грошима.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування