Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович клянеться, що "Мерседес" для Мін’юсту не виїжджав з салону

Четвер, 2 вересня 2010, 14:29

Міністр юстиції Олександр Лавринович заявляє, що Мін'юст не сплачував за автомобіль Мерседес і угоду про його придбання було розірвано.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер, коментуючи інформацію про те, що одна зі структур Мін'юсту витратила мільйон гривень на "Мерседес".

"Автомобіль, який намагалося придбати державне підприємство "Інформаційний центр", не виїжджав за межі салону. Він має 0 метрів пробігу, кошти за нього не сплачувалися, і після розмови з керівником цього підприємства договір було розірвано за згодою двох сторін", - сказав Лавринович.

"На цьому історія закінчується. До моєї рекомендації дослухалися одразу", - додав він.

Лавринович зазначив, що "Інформаційний центр" - "це самостійний суб'єкт господарюючої діяльності, який не належить до органів влади".

"Є певні технічні засоби, які вони використовують у своїй роботі, в тому числі автомобілі. Але транспорт такого класу їм не потрібен", - сказав він.

Як відомо, раніше ЗМІ писали, що підприємство "Інформаційний центр", що знаходиться в структурі Мін'юсту, витратило півтора мільйони гривень на три автомобілі. Два з них придбані за середньою ціною - 277 тисяч гривень і 274 тисячі гривень, а от третє авто - "Мерседес" - "потягнуло" на мільйон гривень.

Міністр Олександр Лавринович рекомендував генеральному директорові "Інформаційного центру" Віталієві Добжанському повернути автомобіль.

Пізніше також повідомлялося, що компанія, що продала Мін'юсту "Мерседес", не має наміру розривати угоду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...