Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеський губернатор: Штаб "Регіонів" обстріляла шушара і бандитська шушваль

Вівторок, 21 вересня 2010, 16:20

За фактом обстрілу офісу Партії регіонів в Одесі порушено кримінальну справу за статтею про хуліганство.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Центр громадських зв`язків УМВС України в Одеській області.

За словами керівника виборчого штабу Партії регіонів Віктора Волкова, вранці 20 вересня знайдено сліди влучення однієї кулі в стіну будинку і трьох - у вікна.

Голова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук, який очолює обласну організацію Партії регіонів, на прес-конференції у вівторок сказав:

"Я зі своїми помічниками досить швидко вирахували, з чийого боку була ця провокація: провокація виходить з боку криміналітету, який звик, що він управляє містом".

"Ця шушара, бандитська шушваль думає, що продовжуватиме правити бал в Одесі, але я вас запевняю, що їх час минув і зовсім скоро буде дана правова оцінка таким діям, після якої багато хто опиниться за ґратами", - заявив Матвійчук.

Одеський губернатор пообіцяв, що після місцевих виборів для багатьох людей їх політична кар`єра закінчиться.

"Провокатори, які намагаються дестабілізувати політичну ситуацію міста, сидітимуть за ґратами, а їх діям дасть оцінку суд", - наголосив він.

Матвійчук також повідомив, що низку лідерів одеських організацій партій і членів виборчкомів взято під охорону правоохоронними органами, оскільки, на його переконання, на них чиниться тиск з боку міського криміналітету.

Крім того, Матвійчук, який раніше заявляв, що "зі своєю сім`єю спілкується українською, а на роботі - російською", спростував звинувачення екс-заступника міністра освіти Максима Стріхи в тому, що в очолюваній ним облдержадміністрації говорити українською мовою небезпечно через загрозу звільнення з роботи.

"Я вважаю, що людина повинна розмовляти тією мовою, якою вона мислить", і додав, що спілкується на державній службі російською мовою, оскільки вважає саме цю мову основою, якою розвивалася українська культура. "Саме завдяки цій мові Одеса відома у всьому світі своїм колоритом", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування