Ще один БЮТівець скаржиться на тиск Турчинова

Вівторок, 21 вересня 2010, 20:11
Перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов продовжує "зачищати" із фракції БЮТ у Верховній Раді депутатів, які мають вплив на формування політики фракції.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Осика, повідомляє його прес-служба.

При цьому депутат наголосив, що "тим самим Турчинов перетворює фракцію Юлії Тимошенко у зовсім іншу за формою і змістом фракцію, яка має реалізовувати його особисті цілі і задачі, котрі абсолютно не співпадають із програмними засадами партії "Батьківщина".

"Зокрема, проти мене розпочато брудну кампанію дискредитації на численних сайтах, підконтрольних Турчинову та його оточенню", - зазначив Осика.

"Про що, як не про фізичне "виживання" із фракції та політичну розправу, свідчать його дії", - підкреслив він.

Депутат вважає, що боротьба Турчинова проти "неугідних" йому та його оточенню нардепів, є не що інше, як мета повністю ізолювати лідера БЮТ від прийняття будь-яких рішень".

Осика вимагає негайного виключення із партії "Батьківщина" Турчинова, а також депутатів його оточення,  причетних до розповсюдження проти нього завідома неправдивої інформації.

Як відомо, 6 вересня депутат Богдан Губський заявив, що його виключили з фракції БЮТ люди Турчинова.

Осика вважається людиною наближеною до Губського. У Верховній Раді IV скликання вони разом були засновниками фракції і партії "Єдина Україна".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування