Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров змінив головного землеміра

Середа, 22 вересня 2010, 12:32

Кабмін звільнив главу Державного комітету із земельних ресурсів Олега Кулініча.

Про це на брифінгу повідомив глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

За його словами, він звернувся до Генпрокуратури, а також до Кабміну з скаргою на те, що Держкомзем відмовляється співпрацювати з його комітетом, повідомляють Українські новини.

"І наскільки я володію інформацією, сьогодні зранку було підписано розпорядження про звільнення Кулініча...Це (Держкомзем) був єдиний орган центральної влади, який відмовлявся співпрацювати з комітетом", - сказав чиновник.

Бродський уточнив, що Держкомзем відмовлявся співпрацювати з Держкомпідприємництва в частині скасування різних ліцензій, які видає Держкомзем у межах своїх повноважень.

Інформацію про звільнення Кулініча підтвердив прес-секретар прем'єра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко.

Як повідомив журналістам міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов після закінчення засідання уряду, новим главою Держкомзему призначений Ігор Лисенко.

За словами Толстоухова, уряд також звільнив з посади першого заступника глави цього комітету Сергія Бєльчика і призначив на неї Артема Кадомського, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, звільнення глави Держкомзему ініціював Бродський. Кулініч був призначений керівником цього відомства у 2008 році за квотою Блоку Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування