У "Регіонах" хочуть, щоб Азаров відповів за свою людину

Середа, 22 вересня 2010, 13:29
Регіонал Валерій Коновалюк вимагає відповідальності міністра охорони здоров'я Зиновія Митника за корупційні діяння.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді у середу.

"Я вважаю, що ми будемо ставити питання про відповідальність нинішнього міністра, який дуже довго працював в цій сфері ще в період діяльності минулої влади. Те, що Митник легендарно себе проявив за попередні 3-4 роки роботи в міністерстві, очевидно, розповідати не треба", - заявив Коновалюк.

За його словами, більшість претензій до міністра пов'язані з корупцією у Мінздоров'я у період, коли Митник очолював тендерний комітет.

"Під усіма документами, коли Україна закуповувала у 3-5 разів дорожче препарати та медичне обладнання, стоїть його підпис. І тому я хотів би адресувати це не лише міністерству, а і, передусім, прем'єру Миколі Азарову", - зазначив регіонал.

"Це була його особиста відповідальність, оскільки кандидатура (Митника) була представлена особисто ним", - заявив Коновалюк.

У свою чергу лідер фракції регіоналів Олександр Єфремов, коментуючи ці висловлювання Коновалюка, сказав, що дане питання взагалі не обговорювалося в середині фракції.

"Ми не ухвалювали рішення з даного питання. Це точка зору окремого депутата, і якщо він наполягає і звернеться до фракції, ми можемо розглянути це питання", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування