Президент ПАРЄ отримав диплом від Ківалова

Середа, 22 вересня 2010, 15:56

Президент ПАРЄ Мевлют Чавушоглу отримав диплом почесного доктора Одеської Національної юридичної академії.

Оголошуючи про рішення вченої ради вузу, президент академії, регіонал Сергій Ківалов відзначив особисті заслуги Чавушоглу в утвердженні демократії та справедливості.

У тому числі важливу місію "Ради Європи, яка надає Україні велику допомогу, спостерігаючи за процесом захисту прав людини і демократичності суспільства".

У свою чергу, президент ПАРЄ висловив вдячність за привітний прийом в Одесі, знайомство з сучасною навчальною базою юридичної академії, яка "покликана підтримувати основи демократії" в країні, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Чавушоглу також має намір взяти участь у відкритті факультету політології академії.

На зустрічі з журналістами президент ПАРЄ акцентував увагу на тому, що майбутні "місцеві вибори стануть тестом для України щодо реалізації демократичних перетворень".

"Я сподіваюся, що вони пройдуть демократично", - зазначив Чавушоглу і додав, що "від ПАРЄ та інших міжнародних організацій будуть спрямовані делегації в якості спостерігачів на місцеві вибори".

Як відомо, Ківалов очолював ЦВК під час президентських виборів 2004 року, але був звільнений Верховною Радою після другого туру виборів, коли були зафіксовані масові фальсифікації волевиявлення.

Президент ПАРЄ Чавушоглу як член Асамблеї входить до складу Групи європейських демократів, членами якої є депутати від Партії регіонів та партії "Єдіная Росія".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування