Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов скаржиться, що СБУ відволікає його від виборів

Середа, 22 вересня 2010, 17:07

БЮТівець Олександр Турчинов заявляє, що СБУ викликає його на допити, щоб перешкодити підготовці його партії до місцевих виборів.

Про це він заявив після допиту в СБУ, повідомляє Уніан.

"Я знову із здивуванням відпрацював на допиті. Нині ставили практично ті самі питання, тільки трішки перефразовані, які ставили і минулого разу. Я не розумію, які мотиви мене викликати на допити, крім одного - блокувати можливість працювати у нас, в штабі опозиції, з підготовки до проведення виборів, які чинна влада намагається максимально фальсифікувати", - сказав Турчинов.

Він повідомив, що після допиту йому не змінили статус і він залишається свідком у справі про газ "РосУкрЕнерго".

Водночас Турчинов зазначив, що такими допитами чинна влада намагається відволікти увагу населення України від проблем, які є у державі.

"Вони відволікають громадян, і це, мабуть, головна мета - відволікати громадян від тих соціально-економічних проблем, які сьогодні є і наростають, і фактично від тої економічної кризи, яка є вже сьогодні замість покращення життя", - наголосив Турчинов.

При цьому він не виключив, що його і надалі будуть викликати на допити в СБУ.

"Чим більше ми будемо опонувати режиму, тим частіше нас будуть викликати на допити", - зазначив Турчинов.

За його словами, те, що йому доводиться витрачати час на допити в СБУ, заважає роботі у партії "Батьківщина", і, зокрема, підготовці партії до виборів в органи місцевого самоврядування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування