Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок хоче стратити Табачника: "Гагарін долітався, а він договориться"

Четвер, 23 вересня 2010, 12:13

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що міністр освіти Дмитро Табачник має понести кримінальну відповідальність за його статтю, в якій він назвав Західну Україну "печерним заповідником націоналізму".

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Його маячливі слова навіть коментувати не хочеться. Така людина має бути притягнута до кримінальної відповідальності. Санкція - за роздмухування, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, ненависть до всього українського, має бути максимальна. Недарма "Свобода" у своєму проекті Конституції вимагає введення смертної кари", - заявив Тягнибок.

Він вважає, що поява статті зумовлена внутрішньою ненавистю до всього українського.

"Подібні вислови, а й дії у нинішнього міністра освіти були постійно. Ця примітивна особа просто ненавидить будь що українське", - зазначив Тягнибок.

"І дорвавшись до влади, спочатку завдяки президентові Ющенкові, а тепер Януковичу, ця людина виходячи зі свого виховання, зі своїх переконань, враховуючи внутрішню ненависть до всього українського цинічно отримує певне задоволення від подібних заяв і подібних дій. Я маю на увазі розкрадання українських музеїв. Гагарін долітався, а він договориться, - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування