"Регіонал" обіцяє клопотати про відставку Табачника

Четвер, 23 вересня 2010, 20:13
Депутат від Партії регіонів Петро Писарчук буде ініціювати перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника з посади міністра освіти.

Про це він заявив агентству ЗІК, коментуючи публікацію міністра під назвою "Духовна капітуляція націоналістів".

"Табачник не має повноважень від З'їзду або Політради Партії регіонів бути її ідеологом. Тому чергові злісні випади цього товариша на адресу галичан були б його приватною справою, якби він не обіймав високу державну посаду", - вважає Писарчук.

За його словами, далеко не всі галичани підтримують ідеологію Тягнибока або Андруховича, але в одному вони єдині - у неприйнятті поглядів Табачника.

"Марно Дмитро Володимирович намагається підібрати аргументи для приниження Львова, адже його український дух не зломили протягом багатьох століть набагато потужніші колонізатори", - зазначив він.

"Не тільки стараннями "офісів донецьких, дніпропетровських, харківських, запорізьких, одеських, кримських та інших компаній" створювалася його історія, велич і краса", - заявив депутат.

"Я як народний депутат України буду ініціювати перед коаліцією питання зняття Табачника з займаної посади", - запевнив він.

За даними "Української правди", Писарчук швидше за все буде висунутий у кандидати мера Львова від Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News