Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помічника Тимошенко викликали в генпрокуратуру по її справах

П'ятниця, 24 вересня 2010, 15:07
 

Керівника служби лідера Батьківщини Юлії Тимошенко Михайла Лівінського допитували в рамках кримінальної справи, пов'язаної з її урядуванням у 2007-2010 роках.

Про це Лівінський розповів "Українській правді" в п'ятницю.

Водночас він відмовився відповідати, в рамках якої кримінальної справи його викликали, посилаючись на таємницю слідства.

"Я не хочу, щоб вони мали ще один привід мене запрошувати, але це дійсно кримінальна справа, яка пов'язана з роботою Юлії Тимошенко на посаді прем'єра в 2007-2010 роках", - сказав він.

Лівінський повідомив, що був викликаний на допит в якості свідка, але довідався про це безпосередньо від слідчого, а не з повістки.

"Я дав вичерпні відповіді на питання, які мені поставив слідчий, і в принципі, на мою думку, ніяких підстав далі провадити цю справу немає сенсу", - сказав він.

Відповідаючи на питання щодо ймовірності повторного допиту, Лівінський зазначив: "Це залежить від слідчого, від прокуратури".

"Я дав всі свої контактні телефони і попросив, щоб телефонували безпосередньо мені, а не турбували моїх батьків, бо вони літні люди, і я не хочу, щоб вони хвилювалися", - зазначив він.

Як відомо, під час прем'єрства Тимошенко Лівінський був керівником апарату прем'єр-міністра. В четвер його викликали на допит до Генпрокуратуратури.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...