У Тимошенко знову скаржаться на "атаку клонів"

П'ятниця, 24 вересня 2010, 18:01
У Київській області відбувається масове захоплення районних та міських партійних організацій "Батьківщини".

Як повідомляє прес-служба БЮТ, "за створенням клонів "Батьківщини" стоять представники Партії регіонів, які ведуть масштабну боротьбу по захопленню влади".

Як заявив глава Київської облорганізації партії Костянтин Бондарєв, під брендом "Батьківщина" вони вже сформували списки кандидатів до рад усіх рівнів на Київщині.

Він наголосив, що "у серпні відбулась перша хвиля рейдерських атак", йдеться у повідомленні.

"Представники Партії регіонів створили клони партійних осередків "Батьківщини" у Бориспільському, Фастівському, Києво-Святошинському, Обухівському, Ставищенському районах, а також у містах Фастів, Обухів, Бровари", - зазначили у прес-службі.

За інформацією партії, "у районних і міських управління юстиції зареєстровані відповідні документи".

"Друга хвиля захоплення наших партійних організацій відбувається зараз. Станом на 24 вересня в управліннях юстиції зареєстровані псведоосредки "Батьківщини" в Яготинському та Вишгородському районах, а також  у місті Переяслав-Хмельницький", - заявив Бондарєв.

Глава Київської обласної організації заявив, що "за підтвердженими даними з дня на день будуть зареєстровані "клони" у Богуславському та Згурівському районах, а також у місті Ржищів", наголошується у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування