Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров дискредитував мера Одеси?

Неділя, 26 вересня 2010, 12:46
Розгорнута масштабна кампанія з дискредитації міської влади Одеси.

Про це йдеться у спільному Меморандумі одеських організацій політпартій, повідомляє УНІАН.

Документ підписали представники міських організацій партії "Реформи і порядок", УСДП, НРУ, "За Україну", "Зелена планета", УРП, "Народна самооборона", "Українська платформа", Ліберальної партії України, УНП, Соціально-християнської партії та інших .

Лідери партійних структур і громадських організацій, які також підписали меморандум, стурбовані тим, що "напередодні місцевих виборів деякі досить відомі особистості, що переслідують свою вузькокорисливу мету, розгорнули масштабну кампанію з дискредитації міської влади, намагаються розпалити політичне протистояння і втягнути в нього одеситів".

"Подібні деструктивні дії завдають відчутної шкоди розвитку Одеси, посилюють розкол в суспільстві, відволікають людей від вирішення нагальних матеріально-побутових проблем", - наголошується в документі.

"У цих умовах ми висловлюємо одностайну думку, що нашому місту потрібен такий мер, як Едуард Гурвіц - досвідчений керівник-професіонал, людина великого життєвого досвіду, інтегратор громадської думки, енергійний управлінець", - йдеться в меморандумі.

Підписанти документу вважають, що "прихід до влади в місті нинішніх опозиціонерів неминуче призведе до тривалої втрати керованості, перебоїв у роботі інфраструктури, зведення рахунків з неугодними, переділу власності, соціальних і трудових конфліктів".

Як відомо, 23 вересня прем'єр Микола Азаров розкритикував мера Одеси Гурвіца за поганий стан міста.

Раніше Гурвіц оприлюднив своє рішення балотуватися на посаду міського голови від партії "Фронт змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування