Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть освятити диктаторський режим Януковича – Турчинов

Понеділок, 27 вересня 2010, 10:42
Партія регіонів збирається закріпити статус диктатора для президента Віктора Януковича.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина", колишній перший віце-прем'єр Олександра Турчинова в ефірі 5 каналу.

"Остання крапка, яку хочуть поставити в дискусії з власною країною Янукович та його команда - надати побудові тоталітарно-диктаторського режиму юридичного статусу", - зазначив він.

"Саме тому поза Конституцією, поза чинним законодавством, поза здоровим глуздом  вони намагаються скасувати політреформу, ініціаторами якої  у 2004 році виступала сама ж Партія регіонів", - заявив Турчинов.

Він заявив, що зараз Янукович "має фактично  необмежені повноваження", йдеться у повідомленні прес-служби Турчинова.

"Підкупивши частину депутатів з інших фракцій, сформувавши величезну кількість депутатів у своїй коаліції, вони контролюють місцеві влади, суди, Генпрокуратуру, МВС, всі силові структури та фактично всі рівні місцевих органів влади", - сказав він.

Турчинов пояснив, що наразі йде процес відбудови такої моделі державного управління, "коли такі питання, як вибори, голосування громад, взагалі відійдуть на задній план, а одна людина зі своїм оточенням прийматиме рішення, що є закон, що є в Україні норма, що є в Україні злочин".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування