Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черговому соратнику Тимошенко погрожують справою

Понеділок, 27 вересня 2010, 11:42

Керівнику Київської обласної "Батьківщини" погрожують кримінальною справою.

Про це заявив Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"Зараз розпочався терор проти опозиції, щоб завадити працювати проти свавілля, яке демонструє чинна влада. Керівнику обласної організації погрожують  відкриттям кримінальної справи, якщо він не припинить боротися за права своїх одно партійців", - розповів він.

За словами Турчинова, чільні керівники  держави "переплюнули  таких своїх вчителів, як Леонід Кучма та інших не лише у питанні фабрикації кримінальних справ, а й в питанні проведення виборів".

"Чинна влада пішла шляхом не просто знищення Конституції, чинного законодавства, а й взагалі здорового глузду, тому що маючи повну більшість в ЦВК  Партія регіонів  фактично отримала  80% своїх представників у всіх територіальних  виборчих комісіях", - сказав він.

Турчинов наголосив, що опозиція в цілому має менше 20% своїх представників у територіальних виборчих комісіях.

"За даними, які містяться на сайті ЦВК, - зазначив він, - відповідно до результату жеребкування ЦВК по Київській області,  "Батьківщина" отримали  всього 56 представників в територіальних комісіях всіх рівнів, натомість  Партія регіонів - 117,  всього провладні партії - 410", - заявив він.

Він також повідомив, що відповідно до жеребкування  керівників комісій у "Батьківщини" лише 4, в той час як у  Партії регіонів - 38. Всього у  провладних партій керівників 80 із 100.

За словами Турчинова,  "така  ж картина спостерігається  по всій Україні".

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування