Цушка штовхатиме в мери племінник, бо міністру потрібен "запасний аеродром"?

Понеділок, 27 вересня 2010, 12:18


Міністра економіки, голову Соцпартії Василя Цушка висуне кандидатом у мери Одеси його племінник, перший секретар одеського міськкомітету СПУ Іван Капталан.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

В оточенні глави Мінекономіки сказали: "На партійному рівні таке рішення офіційно ще не ухвалене. Але воно обов'язково буде!".

"Міністрів на посаду мера просто так ніхто не висуває. Цушко побоюється, що після виборів склад уряду оновиться, й тому готує собі запасний аеродром", - пояснили в оточенні Цушка.

Співрозмовник газети зазначив, що ініціатива з висування Цушка в мери буде йти не від нього самого, а від його племінника - першого секретаря одеського міського комітету СПУ, голови молодіжної громадської організації "Союз молодих соціалістів" Івана Капталана.

Раніше Капталан повідомив, що Соцпартія готова висунути Цушка кандидатом у мери Одеси, бо цього хочуть рядові члени партії.

Сам Цушко, за словами Капталана, чекає схвалення центральної влади. "Василь Петрович сказав: якщо Янукович підтримає його кандидатуру, то він з радістю буде служити одеситам", - сказав Капталан.

У свою чергу, прес-служба Соцпартії в понеділок повідомляє, що "Капталан озвучив ініціативу одеситів".

"Цушко має незаперечний авторитет в місті над морем після того, коли він працював там губернатором", - зазначає прес-служба.

"Зрозуміло, що питання такого змісту має вирішувати саме Цушко, міністр економіки України. Зараз він знаходиться в службовому відрядженні за кордоном", - додає прес-служба СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування