Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвоката Мельниченка намагалися залякати?

Вівторок, 28 вересня 2010, 09:35


У Києві горів автомобіль УАЗ "Патріот", який належить адвокату Павлу Сичову, офіційному захиснику екс-майора Миколи Мельниченка.

Як повідомив газеті "Сегодня" сам Сичов, його машина зайнялася у суботу близько першої години дня біля одного з житлових будинків по вулиці Героїв Дніпра.

Він уточнив, що машина спалахнула в результаті навмисного підпалу, і перехожі бачили невідомого чоловіка, який швидко покидав місце події.

"Від вогню постраждав моторний відсік, на місце події приїхав наряд міліції, співробітники оглянули ушкодження й поїхали", - каже Сичов.

На запитання, чи підозрює адвокат кого-небудь, він відповісти не зміг, але сказав, що погрози на його адресу надходили й раніше.

А Микола Мельниченко не виключає, що в такий спосіб - через адвоката - недруги попереджають його, щоб не надто багато говорив.

"Я погодився виступити в суді у справі Пукача як свідок", - каже колишній охоронець екс-президента Леоніда Кучми.

"І для декого цей виступ дуже небажаний. Тому зараз можуть залякувати і мого адвоката, і мене", - вважає Мельниченко.

Прес-офіцер Оболонської райміліції Вікторія Білозерцева підтвердила, що займання автомобіля мало місце. "Зараз пожежні проводять експертизу, за її результатами вирішимо, чи будемо порушувати кримінальну справу", - сказала вона.

Білозерцева також підтвердила, що очевидці помітили підозрілу людину, яка покидала місце подій.

Мельниченка й Сичова охороняють співробітники "Альфи" СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування