Тимошенко: Янукович неспроможний здобути голоси виборців чесно

Вівторок, 28 вересня 2010, 14:44


Юлія Тимошенко вважає, що команда президента готується використати адмінресурс на виборах, бо неспроможна здобути голоси виборців чесним шляхом.

Про це лідер ВО "Батьківщина" заявила, виступаючи у вівторок на партійній конференції Київської обласної організації "Батьківщини".  

"Їх сьогодні найбільше бісить те, що напередодні виборів місцевих органів влади їх рейтинг звалився майже вдвічі. І тому вони застосовують такі неординарні заходи", - заявила Тимошенко, цитує її прес-служба.

Лідер "Батьківщини" упевнена, що президентська команда не здатна без застосування силових методів управляти державою.

"Їх вибиває сьогодні з колії те, що українська Україна не відкрила їм двері - двері зачинені. І в ці двері вони намагаються вдиратися не моральними принципами, а силою, зброєю і силою влади. Але зачинені двері в українській Україні для них - це їх найбільший кошмар", - вважає вона.

Тимошенко стверджує, що партія влади через "шахрайські методи боротьби з опозицією та утиски демократії" сьогодні втрачає повагу в Україні та в світі.

"Партія регіонів втрачає довіру і повагу в суспільстві і в світі рекордними темпами по відношенню до будь-яких влад, які були в Україні. І цей процес ніякими фальшуваннями через Мін'юст, через Міністерство внутрішніх справ і адміністрацію Льовочкіна їм не зупинити", - запевняє вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування