Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявила, що Янукович - великий "боягуз"

Середа, 29 вересня 2010, 09:06

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко сподівається, що в неї все ж відбудеться конструктивна розмова з президентом Віктором Януковичем.

"Янукович боїться конкуренції та зустрічі зі мною", - заявила вона журналістам у Львові, відповідаючи на запитання, чи відбулася зустріч із Януковичем, на якій вона наполягала.

Тимошенко пояснила, що вимагала зустрічі з президентом, аби нагадати йому, що він "мусить розуміти Україну, жити і діяти заради України", повідомляє прес-служба лідера "Батьківщини".

За словами Тимошенко, вона також хотіла пояснити Януковичу, що дії влади неприпустимі у великій кількості питань, які порушуються від імені президента і які, на переконання лідера "Батьківщини", підтримуються Януковичем.

Діяльність влади, пов‘язану з багатьма гуманітарними проблемами, питання з підручниками з історії, позицію Януковича щодо Голодомору Тимошенко розцінює як антиукраїнські.

"Я хотіла б йому розповісти, що коли людина має такий зріст, великій розмір і вживає таке прислів‘я, як "Донбасс порожняк не гонит", вона не може бути боягузом, трусом і не може боятися", - сказала вона.

На думку Тимошенко, владі потрібно "не красти чужі партії, а йти і чесно конкурувати, дивлячись людям в очі".

"Батьківщина" ніколи не боялася конкурувати, і ми завжди готові до чесного бою", - сказала вона.

"Ми не боїмося конкуренції, а Янукович - боягуз. Він, по-перше, боїться конкуренції, а по-друге, боїться зустрічі із мною. Мені здається, чоловік повинен бути сильнішим", - заявила Тимошенко, цитує "Інтерфакс".

Вона звернулася до своїх опонентів із закликом "продемонструвати силу у чесній боротьбі, а не красти те, що їм не належить".

Тимошенко також сподівається, що ситуація зміниться, і вона таки зможе зустрітися з Януковичем.

"Сподіваюся, що у Януковича з'явиться характер, і конструктивна розмова опозиції та влади про вибори та те, що відбувається в Україні, все ж таки відбудеться", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування