Вітренко попалила міліцію, яка пускає соратників Януковича з "чорного ходу"

Середа, 29 вересня 2010, 11:42

Лідер ПСПУ Наталія Вітренко обвинувачує міліцію в пропуску без черги кандидатів від Партії регіонів у територіальні комісії для здачі документів.

Про це йдеться в повідомленні партії.

Вона нагадала, що 29 вересня 2010 року, день подачі документів у територіальні комісії для реєстрації кандидатів у депутати, висунутих зборами і конференціями політичних партій. Номер у виборчому бюлетені  для голосування партія одержує, здаючи документи в порядку живої черги.

"По всій Україні, масово в Одеській області і Криму, Донецькій, Херсонській, Чернігівській областях міліція, нахабно чинячи беззаконня, пропускала в територіальну комісію для здачі документів першими Партію регіонів, часто пропускаючи їх з "чорного ходу", - заявила Вітренко.

"Ми обвинувачуємо Партію регіонів у використанні адміністративного ресурсу для створення переваг своїй партії", - підкреслила вона.

За словами Вітренко, міліція свідомо не пропускала повсюдно представників Прогресивної соціалістичної партії України.

ПСПУ вимагає негайного втручання Генеральної прокуратури для припинення незаконної діяльності міліції і порушень територіальними комісіями, підконтрольними Партії регіонів, законодавства.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування