Партія регіонів з чорного ходу вже одержала №1 у списку

Середа, 29 вересня 2010, 13:06

Партія регіонів у Донецькій області одержить № 1 у виборчих бюлетенях.

Партія першою з всіх учасників виборчої гонки подала списки своїх кандидатів у місцеві ради Донецької області, повідомляє Острів з посиланням на Донецький "Комітет виборців України".

Так, за даними КВУ, місцеві організації Партії регіонів першими принесли свої подання на реєстрацію кандидатів у Донецьку обласну виборчу комісію, Донецьку, Горлівську міські виборчі комісії, Київську, Куйбишевську, Кіровську, Пролетарську районні в м.Донецьку виборчі комісії.

У тому випадку, якщо територіальні виборчі комісії зареєструють списки кандидатів від цієї політичної сили, то Партія регіонів буде знаходиться під №1 у виборчих бюлетенях на виборах депутатів Донецької обласної ради, Донецької і Горлівської міських рад, Кіровської, Куйбишевської, Київської, Пролетарської райрад Донецька.

При цьому були зафіксовані конфліктні ситуації між представниками політичних партій і членами виборчий комісій навколо того, яка партія буде в бюлетені для голосування під №1.

Раніше Наталія Вітренко заявила, що міліція з чорного ходу без черги запускала представників Партії регіонів для здачі документів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News