Янукович хоче дружити з бізнесом і допекти чиновникам

Середа, 29 вересня 2010, 15:22


Наша держава сьогодні потребує активного розвитку партнерських відносин між владою та бізнесом, наголошує президент Віктор Янукович.

"Цей шлях ми повинні пройти дуже швидко", - сказав він у середу в інтерв'ю журналістам у Донецьку, повідомляє прес-служба президента.

Янукович зазначив, що більшість країн світу вже значно просунулися на шляху розбудови партнерських взаємин держави та бізнесу, - і такі кроки принесли цим державам успіх та значні можливості для розвитку економіки.

Президент упевнений у важливості того, що Україна вже рухається таким шляхом.

Тому він високого оцінив форуми, подібні до нинішнього міжнародного інвестиційного саміту, бо вони дають значні можливості для обміну думками та побудови конструктивного діалогу.

"Більш за все від цього партнерства виграє держава і суспільство, люди. А страждає корупція, яка найбільш розповсюджена у чиновницькому середовищі", - сказав Янукович.

"Ми сьогодні робимо все, щоб система, яка створювалася десятиліттями в нашій державі, змінювалася на користь країні, а не на користь чиновникам та корупції", - додав він.

Глава держави запевнив, що влада докладатиме усіх зусиль для скорочення відстані між суспільством та його доступом до різного роду послуг, які надаються державою.

Саме тому, підкреслив Янукович, має бути докорінно реформовано та скорочено дозвільну систему, систему ліцензування тощо.

"Всі ці системи треба реформувати - значно скорочувати і переходити на світові стандарти. Кращий контролер - це суспільство, люди, які дають оцінку", - зазначив президент

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...