Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: Тимошенко нагадує нестриману і погано виховану жінку

Середа, 29 вересня 2010, 15:50
Адміністрацію президента дивує "нестриманість і нервозність" Юлії Тимошенко.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, коментуючи заяву Тимошенко про те, що президент Віктор Янукович боїться конкуренції та зустрічі з нею, повідомляє ІМК.

"Її риторика не властива жінкам. Я згадую її попередній спіч на цю тему кілька днів тому, він взагалі був брутальний і виглядав так, наче це прозвучало не з вуст жінки-політика високого рівня, а мені взагалі навіть важко назвати це...", - сказала вона.

"Нас дивує така нестриманість і така нервозність Юлії Володимирівни", - заявила Герман.

Заступник глави адміністрації порадила екс-прем'єру заспокоїтись і не перейматись, що президент відмовляється з нею зустрітись, оскільки "прийде час і для лідерів опозиції".

"Діалог відбудеться - це безперечно. Президент відкритий до такої розмови, він бажає її, але ж він глава держави, і у нього є чітко визначені плани роботи. Він не може скасовувати всі плани тільки тому, що якійсь жінці вже зараз захотілось його побачити", - сказала вона.

"Всі хочуть побачити президента. А він дуже зайнята людина, і треба це розуміти. Вона повинна більш стримано і спокійно жити. Бо її дії нагадують не поведінку політика, а поведінку нестриманої і погано вихованої жінки", - зазначила Герман.

За словами чиновниці, "це в її (Тимошенко) стилі, її характері, а всі її риси загострилися в результаті комплексів, яких вона набула після програшу на президентських виборах".

"Але подібні поразки в житті треба спокійно приймати, з надією на те, що все в житті змінюється, настануть і кращі часи. Не можна так себе поводити тільки тому, що ти програв президентські вибори - це несолідно, і не пасує жінкам певного віку та певного статусу", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування