Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ трусить БЮТівця у справі на мільйони

Середа, 29 вересня 2010, 17:24
Співробітники СБУ увірвалися до ще одного офісу фірми "Рось", директором якої є депутат Київради від БЮТ Володимир Семинога.

Про це повідомив БЮТівець Валерій Бабенко, який разом з адвокатом прибув на місце події.

"Ми приїхали і побачили, як близько двох десятків працівників СБУ в цивільному одязі, деякі були з монтировками, періодично входять і виходять із приміщення", - сказав він.

"При цьому нікого в офіс не пускали. Ззовні було чутно, як усередині кричать жінки", - наголосив Бабенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

Депутат зазначив, що коли він разом із адвокатом намагався потрапити у приміщення, співробітники СБУ застосували до нього фізичну силу.

"Лише після того, як я викликав міліцейський патруль, співробітники СБУ почали з нами спілкуватися і відпустили більшість людей", - повідомив Бабенко.

Як відомо, у середу зранку співробітники СБУ увірвалися до офісу фірми, який знаходиться на вулиці Спаській.

"Партія "Батьківщина" пов'язує такі дії СБУ з виборчою кампанією у місцеві органи влади і брутальними діями чинної влади щодо рейдерського захоплення регіональних організацій "Батьківщини", зокрема, намірами влади знищити фракцію БЮТ в Київраді", - йдеться у повідомленні.

Водночас прес-служба СБУ повідомила, що обшуки в приміщенні цього підприємства були проведені за санкцією суду у рамках кримінальної справи щодо незаконної схеми привласнення щонайменше 4 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Як зазначається у повідомленні, ці кошти належать комунальному підприємству "Київський міський центр зайнятості".

"Встановлено, що посадові особи Центру незаконно перерахували бюджетні кошти на рахунки низки приватних підприємств (близько 10) за нібито надані господарські послуги. Пізніше ці гроші були акумульовані на рахунку однієї фірми, а саме ТОВ "Рось-1", - повідомили у СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...