Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ просить Медведька взяти під свій нагляд убивство їхнього депутата

П'ятниця, 3 вересня 2010, 15:17

Єдиний центр" просить генпрокурора Олександра Медведька взяти розслідування убивства свого однопартійця Ярослава Федини під особистий контроль.

Із відповідним листом до Медведька звернувся за дорученням колегії лідерів ЄЦ нардеп Ігор Кріль, повідомляє прес-служба партії в п'ятницю.

У листі вказується, що "Єдиний центр" на сьогодні не вбачає підстав пов'язувати умисне вбивство Федини з його політичною діяльністю та наміром балотуватися до Львівської облради, однак "не виключає, що у цій трагедії може виявитися і політична складова".

"Партія усіма дозволеними законом способами буде проводити власне з'ясування обставин, які призвели до загибелі Федини", - заявляє ЄЦ.

Кріль у зверненні до Медведька підкреслив, що партія надзвичайно зацікавлена у проведенні швидкого, всебічного й об'єктивного розслідування цієї справи, зобов'язується всіляко співпрацювати зі слідством для встановлення істини.

ЄЦ сподівається, що контроль генпрокурора над ходом розслідування допоможе встановити злочинців і домогтися для них належного покарання.

Єдиний центр також висловив співчуття рідним і близьким лідера своєї райорганізації, головного лікаря Пустомитівської районної лікарні (Львівська область) Федини.

Між тим, у зв'язку з загибеллю Федини порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство), повідомили у Центрі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Львівській області агентству "Інтерфакс-Україна".

55-річний Федина був знайдений убитим у ніч із 2 на 3 вересня у дворі свого дому в селі Зимна Вода біля Львова.

За даним джерела у правоохоронних органах, у загиблого були зв'язані руки й зав'язаний рот. Міліцію викликали сусіди, які почули крики у дворі загиблого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: