Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк побачив, як обманюють виборців

Четвер, 30 вересня 2010, 19:13

Політики національного масштабу на чолі списків до місцевих рад - класичний обман виборців.

Про це заявив лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, повідомляє його прес-служба.

"На дострокових виборах у Києві Тимошенко очолила список до Київської міської ради - тоді вона була прем'єром. Тепер Тігіпко очолив список до обласної ради у Дніпропетровську", - зазначив він.

Яценюк вважає, що в принципі, похвально, коли політик загальнонаціонального масштабу, претендує на загальнонаціональний масштаб, хоче спробувати себе на місцевому рівні - в муніципальному управлінні, у міськраді, облраді.

"Але такий крок був би логічним, якби політик прийняв для себе серйозне рішення піти з центральної політичної арени і повністю зосередитися на місцевому самоврядуванні", - заявив лідер партії.

Політик вважає, що це було б виправдано, адже політик з досвідом роботи на загальнодержавному рівні може дуже ефективно застосувати свої знання і досвід на місцевому рівні.

Яценюк зазначив, що в даному випадку це "класична політична брехня", оскільки ці політики не збираються працювати безпосередньо в місцевій раді.

"Очолювати список і йти в депутати повинен той, хто безпосередньо буде працювати, хто буде відповідати перед виборцями. А в даному випадку - це підкуп або обман виборця, щоб збільшити рейтинг партії в регіоні", - вважає він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...